Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Help mee

Help mee

altHet Nationaal MS Fonds wordt niet ondersteund door subsidies van de overheid en is daarmee volledig afhankelijk van donaties, giften en sponsoren.

Uw bijdrage maakt dus het verschil!

Strijd mee tegen MS

Waarom? Meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben MS. Deze ongeneeslijke ziekte treft vooral jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar oud, die in de bloei van hun leven staan. Dit zijn mensen die vaak aan de top van hun carrière staan, een gezin stichten of aan een nieuwe studie beginnen. Mensen met dromen, mensen met een positieve toekomst in het voorruitzicht. En dan valt de klap: MS. Een ziekte die het hele gezin treft.

Wat kunt u doen?

Ik word donateur
ik steun structureel
Ik doe een spontane (online) gift
ik steun eenmalig
Ik wil notarieel schenken
geef met belasting voordeel
Ik wil nalaten
het Nationaal MS Fonds in uw testament

Ik steun als bedrijf
100 euro sponsoring

Ik kom in actie
ik strijd mee

Ik help graag mee tijdens de collecte!


Welke strijdpunten gaat het Nationaal MS Fonds aan?

Voorlichting: Kennis geeft kracht! Goede voorlichting is noodzakelijk om onbegrip en doembeelden te bestrijden en mensen met MS een basis te geven om de regie in eigen hand te nemen.
Coaching: Leren kijken naar de mogelijkheden die je nog wel hebt! Ook ondanks MS is uitgaan van je mogelijkheden een belangrijk streven.
Onderzoek: Onderzoek naar MS is nodig om de kwaliteit van leven van mensen met MS te verbeteren en om op lange termijn te werken aan een wereld zonder MS.

Meer online

Volg ons op